Παίρνει Κουτσούκη ο Πύρασος

Ο Πύρασος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Κουτσούκη.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Θησέα την προηγούμενη περίοδο, καταγράφοντας συνολικά 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γιάννης Κουτσούκης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Νίκης Βόλου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές. Πριν μετακομίσει στον Θησέα ο δυναμικός μέσος φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού για μία αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά:

Ο Γιάννης Κουτσούκης ανέβηκε με υπομονή τα σκαλοπάτια της ποδοσφαιρικής του εξέλιξης, έχοντας περάσει από τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, την Κ15 της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ ενώ έκανε πρωταθλητισμό και κατέκτησε ανόδους τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Κολέγιο της Νίκης. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα της μικτής Παίδων της ΕΠΣΘ. Τη σεζόν 2018-19 αποτέλεσε μέλος του ρόστερ της βολιώτικης ομάδας, χωρίς όμως πάρει λεπτά συμμετοχής, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ακολούθησε το πέρασμά του από τον Γ.Σ. Αλμυρού και από τον Θησέα στην 3η εθνική κατηγορία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις