Λεουτσάκος: “Δεν αρχίζει πρωτάθλημα αν δεν πάρουν τα χρήματα από το στοίχημα οι ομάδες”

Τη θέση της Super League 2 ότι αν οι ομάδες της κατηγορίας δεν πάρουν χρήματα από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος και την ΕΡΤ το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει, εξέφρασε ο πρόεδρός της, Λ. Λεουτσάκος, κατά την τελευταία συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, μεταφέροντας το κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις της μικρής λίγκας, κάτι που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ.

Τα χρήματα που ανακοινώθηκε ότι θα πάρουν ως προκαταβολή πέρυσι οι ομάδες της SL2 ήταν από 250.000 ευρώ.Το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 άφησε ανοιχτό μιλώντας στην επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κ. Καραπαπάς, εστιάζοντας κι αυτός στα χρήματα που περιμένουν οι ομάδες για το στοίχημα.

Τα χρήματα που πήραν ως προκαταβολή πέρυσι οι ομάδες της SL1 ήταν από 1,5 εκατ. ευρώ, της SL2 από 250 χιλιάδες και της Football League από 80 χιλιάδες (σ.σ. διόρθωση goalpost)

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι τα χρήματα που δόθηκαν το 2021 ήταν προκαταβολή που αντιστοιχούσε στο 2022 και ότι πλέον η επόμενη χρηματοδότηση που θ’ αντιστοιχεί στο 2023 θα δοθεί στις αρχές του επόμενους έτους.

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις