Διαμαντόπουλος: “Αβεβαιότητα στη δεύτερη κατηγορία, τέσσερις μήνες απλήρωτοι το 90% των παικτών”

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αλλεπάλληλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και φυσικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Superleague 2 και έχοντας την περσινή εμπειρία από την παρουσία του στην Ξάνθη είπε τα εξής:

«Είναι πολύ δύσκολο το καλοκαίρι επαγγελματικά, βρίσκομαι σε αναζήτηση ομάδας, πέρυσι έπαιξα στην Ξάνθη. Υπάρχει μία αβεβαιότητα στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, στην Superleague 2, δεν ξέρουμε ποιοι θα ανέβουν, πόσα χρήματα θα εισπράξει ο παίκτης, αν μπορεί να ζήσει την οικογένειά του. Είναι λυπηρό και δύσκολο.

Το 90% των παικτών σε αυτή την κατηγορία είναι τουλάχιστον τέσσερις μήνες απλήρωτοι. Και αυτό συμβαίνει την τελευταία δεκαετία. Ξεκινούν κάποιες ομάδες, άλλες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και διακόπτουν την παρουσία τους. Δεν ξέρουν οι ομάδες πόσα θα πάρουν από το στοίχημα, πόσα από το τηλεοπτικό. Οι σοβαροί επενδυτές, βλέπετε ότι αποχωρούν από το ποδόσφαιρο. Αναφέρατε την οικογένεια Μπίκα σαν παράδειγμα που έφυγε από την Βέροια και είναι κάτι το λυπηρό. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ιστορία και δεν μπορούν να ανταποκριθούν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις