Επίθεση της ΠΑΕ Ηρακλής σε πολιτευτή της Θεσσαλονίκης που… “αυτοκλήθηκε” στην πρώτη προπόνηση!


Μοιράσου το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω της οποίας επιτίθεται σε πολιτευτή του κόμματος “Έλληνες”, ο οποίος, σε προσωπικές του αναρτήσεις, ανέφερε πως ήταν καλεσμένος της διοίκησης της ομάδας στην πρώτη προπόνηση του “Γηραιού”, γεγονός που οι κυανόλευκοι διέψευσαν.

Αναλυτικά:

«Σε ιστοσελίδα πολιτικού κόμματος Έλληνες υπήρξε ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή Μουλατζούδη Νικόλαο (έτσι υπογράφει την ανάρτηση του) που θέλησε να εκμεταλλευτεί το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου με δόλιο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύτηκε την ημέρα της πρώτης προπόνησης της ομάδας του Ηρακλή, όπου οι πόρτες ήταν ανοιχτές για τον κόσμο. Φωτογραφήθηκε με μέλη της διοίκησης και με την ανάρτηση του κάνει λόγο ότι υπήρξε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ουδέποτε προσκάλεσε τον συγκεκριμένο αγνοεί την ύπαρξη του και δεν γνωρίζει την πολιτική του ιδιότητα και ως «ποντικός» επιδίωξε κομματικά να καπηλευτεί τον Ηρακλή.

Τέτοιες κινήσεις δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες και θα βρουν αντιμέτωπους την ΠΑΕ και τα μέλη της με κάθε ένδικο μέσο. Ο Ηρακλής δεν πολιτικοποιείται και πολύ περισσότερο δεν γίνεται δούρειος ίππος για τις πονηρές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις