Τίτλοι τέλους για Αμβρυσσέα από τη Γ’ Εθνική


Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή του ο Αμβρυσσέας Διστόμου ανακοίνωσε την αποχώρισή του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Mετά από πολλά χρόνια επιτυχιών και  παρουσίας ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ δεν θα συμμετέχει εφέτος στην Γ ΕΘΝΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Η παρέα των παιδιών που πριν λίγα χρόνια ανέλαβε την ομάδα και από τις τοπικές κατηγορίες ( 2 πρωταθλήματα) την ανέβασε στην Γ’ Εθνική Ελλάδος με εξαιρετική παρουσία κάθε χρόνο ,  παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία έκανε και εφέτος την μεγάλη προσπάθεια να συμμετέχει  στην νέα κατηγορία που θα σχηματιστεί γιατί πιστεύουμε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα είναι διαφήμιση για το χωριό αλλά και για τον Δήμο ευρύτερα ειδικά στην νέα Γ’ εθνική που θα έχει περισσότερες ομάδες αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί βιώσιμη οικονομική λύση που να εξασφαλίζει την συμμετοχή της ομάδας στην απαιτητική φετινή Γ εθνική κατηγορία…

Όλα αυτά τα χρονιά πέρασαν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και προπονητές που προσφέραν στην ομάδα και τους οποίους  ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς που μας περίμεναν μέχρι τελευταίας στιγμής αλλά και τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Λύτρα Γιάννη καθώς και τον βοηθό του Μαρτιναίο Ανδρέα.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Διστομίτες που αγκάλιασαν την ομάδα καθώς και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της ΒΟΙΩΤΙΑΣ και όχι μόνο  για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε υπερήφανοι για τον Αμβρυσσέα Διστόμου και όσα καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια με κατακτήσεις πρωταθλημάτων αλλά και με την εξαιρετική παρουσία μας στην Γ εθνική.

Αφήσαμε παρακαταθήκη ένα καταπληκτικό γήπεδο (με προσωπική εργασία από όλους)  με χλοοτάπητα για τις νέες γενιές ποδοσφαιριστών αλλά και στους κάτοικους στου χωριού που θα αθλούνται.

Ένας κύκλος έκλεισε και ελπίζουμε να ανοίξει ένας νέος με μεγαλύτερες επιτυχίες… Το Δ.Σ. θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη μήπως υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη ή ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για την ομάδα μας και μετά θα πράξει ότι θεωρεί καλύτερο για το μέλλον της…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις