Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ της Νίκης Βόλου (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας, γνωστοποίησε την έναρξη των εγγραφών στις Ακαδημίες των κυανόλευκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Εδώ και λίγα χρόνια η διοίκηση της Νίκης Βόλου δίνει άμεση προτεραιότητα στις υποδομές στελεχώνοντας το προπονητικό staff με κορυφαίους προπονητές, αναβαθμίζοντας συνεχώς τα γήπεδα και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ομάδας. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι ακαδημίες μας πρωταγωνίστησαν τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας. Οι παραπάνω επιτυχίες ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς των άξιων προπονητών μας όσο και της διάθεσης των μικρών μας αθλητών που φιλοδοξούμε να τους δούμε τα επόμενα χρόνια να στελεχώνουν την ανδρική μας ομάδα. Ο πήχης είναι ψηλά και στόχος μας είναι να τον υπερβούμε.

Το μπάσκετ είναι πάνω απ’ όλα ένα ομαδικό άθλημα που συνεισφέρει στη σωματική διάπλαση των παιδιών, στη σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος, ενώ χαρίζει ταχύτητα, ευλυγισία και ισορροπία γυμνάζοντας ισομερώς όλο το σώμα. Συντελεί στη σωστή πνευματική ανάπτυξη αφού είναι γνωστό ως το « το παιχνίδι των δευτερολέπτων» καθώς ο αθλητής πρέπει να σκεφτεί και να πάρει τη σωστή απόφαση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, επομένως η τριβή με το άθλημα εξασκεί το μυαλό του παιδιού ώστε να αποκτήσει στρατηγική σκέψη, γρήγορη αντίληψη, αυτοπεποίθηση και διαμόρφωση ήθους και χαρακτήρα. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν να πειθαρχούν σε κοινώς αποδεκτούς κανόνες, αναπτύσσουν ένα επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ τους, βαθύτερες φιλίες, ενώ η συνεργασία και η ευγενής άμιλλα για την επίτευξη ενός κοινού στόχου είναι ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο διαπαιδαγώγησης.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που είναι από τα εμπειρότερα και τα ικανότερα όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι οι προπονητές μας είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές, γνώστες του αθλήματος μα πάνω απ’ όλα εξαιρετικοί παιδαγωγοί.

Το προπονητικό Staff αποτελείται από τους:

Ανδρέα Μαύρο – Ανδρέα Τσιριγωτάκη – Βασίλη Γιωτόπουλο
Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος εγγραφής: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScWZ5TySEs…/viewform…

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Χρήστος Αθανασιάδης 6980283394
Ανδρέας Τσιριγωτάκης 6942431893
Βασίλης Γιωτόπουλος 6949296907

Το μπάσκετ είναι χαρά, είναι διασκέδαση.
Έλα να παίξεις, έλα να χαμογελάσεις, έλα να κάνεις φίλους, έλα να μάθεις τα μυστικά του αθλήματος στη μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις