ΕΠΣΘ: Το ταμείο της 19ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο

Το goalpost.gr σας παρουσιάζει τους “χαμένους” και τους “κερδισμένους” της 19ης αγωνιστικής σ’ έναν όμιλο που η κορυφή και η ουρά έχουν πάρει φωτιά, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Σάββατο 26/3

Πηλέας – ΑΕ Διμηνίου 1-8

Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Κ. Μπράτσου απέναντι στον Πηλέα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αραμπατζή που σημείωσε καρέ τερμάτων, συνεχίζοντας έτσι το κυνήγι του Ηρακλή και της 1ης θέσης, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Οι φιλοξενούμενοι πλέον θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το Ντέρμπι με τον Σαρακηνό εντός έδρας. Όσον αφορά τώρα την ομάδα του Θ. Θάνου που κατάφερε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο να φέρει αντίσταση στην εκπληκτική ημέρα που βρέθηκε η ΑΕΔ, παρέμεινε έπειτα και από αυτή την ήττα ουραγός και απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό εν όψει νέας σεζόν.

Σαρακηνός – Πανιώνιος 1-0

Συνέχεια έδωσε και ο Σαρακηνός με την νίκη του αυτή στην διεκδίκηση της 1ης θέσης, παίζοντας όσο χρειαστεί απέναντι σε έναν πολύ καλό Πανιώνιο και περνώντας το τρίποντο που χρειαζόταν για να πάρει και να διατηρηθεί στο -3 από την κορυφή. Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Σαρακηνός ταξιδεύει στο Διμήνι για να τεθεί αντιμέτωπος στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ΑΕΔ και ουσιαστικά και οι δυο θα ψάξουν το τρίποντο καθώς μόνο με αυτό θα παραμείνουν ζωντανοί. Από μεριάς Πανιωνίου τώρα, οι ποδοσφαιριστές του Ν. Σκουφογιάννη προσπάθησαν πολύ, είχαν ευκαιρίες και σίγουρα αισθάνονται αδικημένοι με το τελικό σκορ, παραμένοντας στο -4 από την ζώνη του υποβιβασμού και την ερχόμενη αγωνιστική τίθενται αντιμέτωποι με τον Μαγνησιακό εντός έδρας και το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Δάφνη – Μαγνησιακός 0-0

Κόλλησαν στο μηδέν Δάφνη και Μαγνησιακός στο ΕΑΚ και ουσιαστικά μετά και την συγκεκριμένη ισοπαλία σφραγίστηκε ο υποβιβασμός και του Μαγνησιακού μιας και δεν προλαβαίνει πλέον να σώσει την χρονιά. Πλέον το μόνο που απομένει είναι και οι δυο ομάδες να αρχίσουν την οργάνωση για την νέα σεζόν και το πώς θα επιστρέψουν εκ νέου στην Α’ ΕΠΣΘ.

ΑΕ 2002 – Άρης Μελ. 0-3

Άλλη μία νίκη με γεμάτη εμφάνιση για την ομάδα του Ν. Αθανασιάδη, που της επέτρεψε να εδραιωθεί πλέον για τα καλά στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και διεύρυνε και το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων της. Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕ που για ακόμη μια εβδομάδα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε πάλι να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς και εκείνοι με την σειρά γνωρίζοντας εδώ και καιρό τον υποβιβασμό τους στην Β ΕΠΣΘ της ερχόμενης περιόδου, περιμένουν απλά την ολοκλήρωση της σεζόν για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Κυριακή 27/3

Ηρακλής – Αγ. Παρασκευή 2-0

Συνέχεια έδωσε ο Ηρακλής στα νικηφόρα αποτελέσματα εντός έδρας, καθώς η ομάδα του Γ. Φασουράκη είναι η μοναδική ομάδα του συγκεκριμένου ομίλου που μετρά 10 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς και συνέχισε την διατήρηση της στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από τους ΑΕΔ και Σαρακηνό. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής παίζει εκτός έδρας με τον Θησέα σε ένα πολύ δύσκολο ματς, ενώ η Αγ. Παρασκευή υποδέχεται την Δάφνη και με νίκη πλέον θα συνεχίσει να έχει το προβάδισμα πριν τον “τελικό” με τον Πανιώνιο σε δυο αγωνιστικές.

Σκιάθος – Θησέας 0-1

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Δ. Κόφφα που συνδυάστηκε και με επιστροφή της στην 4η θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον αντίπαλό της. Ο Θησέας την ερχόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ και σίγουρα θέλει να βάλει δύσκολα στους “υποψήφιους πρώτους” του συγκεκριμένου ομίλου. Ενώ από μεριάς Σκιάθου, που ή ήττα εντός έδρας ήρθε μετά από πολύ καιρό, πλέον θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την ερχόμενη αγωνιστική, που και πάλι θα τους βρει να αγωνίζονται και πάλι εντός έδρας κόντρα στην ΑΕ 2002.

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις