Βέροια: Τα βρήκε με Ορφανίδη – Αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ, πραγματοποιώντας καθημερινές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, μετά την “πρώτη” της περασμένης Δευτέρας.

Οι “κυανέρυθροι” θα προπονηθούν και το απόγευμα του Σαββάτου (6/8), ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα ένα νέο κομμάτι της προετοιμασίας τους, που θα περιλαμβάνει κυρίως διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα).

Παράλληλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της “Βασίλισσας” πέρασαν αυτή την εβδομάδα από εξετάσεις (καρδιολογικές και αιματολογικές) στο νοσοκομείο της Βέροιας αλλά και από εργομετρικά στην Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι δοκιμάζονται τις ημέρες αυτές αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές (οι δοκιμές ολοκληρώνονται σήμερα) και από την ερχόμενη Δευτέρα θα παραμείνουν μόνο οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα.

Παραμένει ο Ορφανίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, ο έμπειρος μέσος Πέτρος Ορφανίδης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, καθώς λύθηκε η “παρεξήγηση” που δημιουργήθηκε και ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής τα βρήκε με την επιτροπή πρωτοβουλίας. Αυτό που απομένει είναι να έρθει στη Βέροια για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις