Διλμπέρης: «Σύντομα θα έχουμε νέα για την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Λάρισας»

Με τους ίδιους υψηλούς στόχους θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Λάρισας σ’ όποια κατηγορία κι αν κληθεί να αγωνιστεί. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, κ. Παναγιώτη Διλμπέρη, ο Ηρακλής Λάρισας αξίζει να παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είναι μια χρονιά η οποία ξεκινάει, περιμένοντας να δούμε το επίπεδο που θα αγωνιστεί η ομάδα. Έχουμε την πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα με βάση αυτό που αντιπροσωπεύει στο ποδόσφαιρο, αξίζει να κινείται σε υψηλότερα και επαγγελματικά επίπεδα.

Εγώ από την πλευρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας που με έφερε σε αυτό το περιβάλλον που θεωρώ θετικό και ποδοσφαιρικό, με υγεία και ανθρώπους που έχουν όρεξη να δημιουργήσουν, να βελτιωθούν και να δώσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερη ποιότητα. Πράγματα που λείπουν απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα σ’ αυτές τις κατηγορίες.

Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνιστούμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η όρεξη που θα δείξουμε, ο τρόπος που θα δουλέψουμε και η αγάπη που θα δείξουμε για το ποδόσφαιρο θα είναι εκπτωτική αν στο τέλος αυτή η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Και στις δύο περιπτώσεις θα δουλέψουμε με την ίδια αυταπάρνηση και με υψηλούς στόχους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις