Γεωργιάδης: «Περιμένουμε ενίσχυση»

Την πεποίθησή του πως ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός φέτος βασιζόμενος στη δουλειά που γίνεται κατά την προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια εμφανίστηκε ο Κώστας Γεωργιάδης.

Ο κόουτς του «Γηραιού» μίλησε μετά τη φιλική νίκη επί του Πανελευσινιακού με 2-0, για τη σημασία της ύπαρξης βάσης από την περσινή σεζόν σε συνδυασμό με την προσθήκη στοιχείων που θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το κομμάτι της ενίσχυσης, ξεκαθάρισε πως αναμένει μετεγγραφές οι οποίες θα έχουν ως στόχο να εξελίξουν την ομάδα, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

«Τα φιλικά είναι για να βγάζουμε κάποια συμπεράσματα, το σκορ είναι το το τελευταίο που μας ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή. Κυρίως παρατηρούμε κάποια πράγματα και ατομικά αλλά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, την αντίληψη που έχουνε τη δεδομένη χρονική στιγμή στο τακτικό κομμάτι», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «κυανολεύκων» για να προσθέσει:

«Μας βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι υπάρχει μία βάση από την περσινή σεζόν αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να μπολιάσουμε τα καινούργια παιδιά αλλά και τακτικά στοιχεία που βήμα βήμα νομίζω ότι θα το πετύχουμε κάνοντας την ομάδα μας ακόμη πιο ανταγωνιστική».

Για το αν θα υπάρξει άμεσα περαιτέρω ενίσχυση: «Θα περιμένουμε ενίσχυση, χρειαζόμαστε και ποσοτικά αλλά και ποιοτικά παρουσία παιδιών και ποδοσφαιριστών, δεν θα είναι ωστόσο κάτι βιαστικό. Γνωρίζουμε που βρίσκεται η ομάδα, θέλουμε τα παιδιά που θα έρθουν να βοηθήσουν πραγματικά να ανέβει το ήδη υπάρχον επίπεδο».

Για τα δύο γκολ από στημένες φάσεις: «Oι στατικές φάσεις είναι το κυρίαρχο στοιχείο που υπάρχει, ιδίως στη δική μας κατηγορία. Κάνουμε πολύ δουλειά από πέρσι, βάζουμε κάποια στοιχεία, μας βοηθάνε ωστόσο και τα καλά χτυπήματα των ποδοσφαιριστών μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις