Μπουργάνης, ο “παρτενέρ” του Μπάγιτς στον “άσο” για τη Νίκη Βόλου

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Μπουργάνης, με τον γηγενή “πορτιέρε” να επιστρέφει στους κυανόλευκους, ύστερα από περίπου οκτώ χρόνια, προκειμένου να πλαισιώσει τον Βλάντιμιρ Μπάγιτς στους “άσους” της βολιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπουργάνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών.

Ο Νίκος Μπουργάνης κατάγεται από την Αγριά Μαγνησίας, είναι 25 ετών κι αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Θησέα Αγριάς, με την ομάδα μας να ξεχωρίζει το ταλέντο του και το καλοκαίρι του 2014, όταν βρισκόταν στην Α’ Εθνική, να τον εντάσσει στο δυναμικό της, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα Κ-20. Στη συνέχεια, επέστρεψε στον Θησέα Αγριάς, αγωνιζόμενος, μετέπειτα, σε Ολυμπιακό Βόλου και ΝΠΣ Βόλος. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον ποδοσφαιριστή, το καλοκαίρι του 2019, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να τον παραχωρεί ως δανεικό για δύο αγωνιστικές σεζόν στον Καραϊσκάκη Άρτας, με τον οποίο απέκτησε σημαντικές παραστάσεις από την δεύτερη εθνική κατηγορία. Πέρσι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι αγωνίστηκε στην δεύτερή του ομάδα, στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις