Συνεχίζει το εντυπωσιακό μεταγραφικό “ντεμαράζ” της η Νίκη Βόλου, διετές και στον Αναστασίου

Απανωτά μεταγραφικά “χτυπήματα” ανακοινώνει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της και της πρώτης προπόνησής της, αύριο το απόγευμα (8/8, 19:00), με τελευταία επίσημη τοποθέτηση των κυανόλευκων να αφορά τη συμφωνία τους για διετή συνεργασία με τον αριστερό μπάκ, Αντώνη Αναστασίου.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Αναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι 26 ετών κι αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αθλητικό Σύλλογο Σουρμένων, με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει το ταλέντο του και να τον αποκτά, όταν ήταν 16 ετών. Αφού αγωνίστηκε για τρεις αγωνιστικές σεζόν στις “μικρές” ηλικιακά ομάδες του “Δικεφάλου του Βορρά”, αγωνίστηκε, μετέπειτα, σε Αχαρναϊκό, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας και Αιγάλεω. Συνολικά, έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 79 συμμετοχές, με ένα τέρμα, στην Β’ και 16 συμμετοχές στην Γ’. Την περσινή αγωνιστική σεζόν, με τη φανέλα του Αιγάλεω, πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στον Β’ όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 κι αγωνίστηκε, επίσης, σε δύο αναμετρήσεις για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα Κ-21, έχοντας καταγράψει μία συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις