Μεταγραφική “βόμβα” από τη Νίκη Βόλου: Είπε το “ναι” ο Δεληζήσης!

Η Νίκη σκοπεύει να ταρακουνήσει τα νερά της κατηγορίας και να κάνει δικό της έναν από τους πρωτοκλασάτους κεντρικούς αμυντικούς της Σούπερ Λιγκ 1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο Γιώργος Δεληζήσης βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Νίκη Βόλου καθώς οι ίδιες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει πει το «ναι» στην πρόταση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής απομένουν τα τυπικά, που αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο και ο παίκτης να βρίσκεται στην “πρώτη” της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ έκανε πράξη την επιθυμία του προπονητή και φέρνει στην ομάδα μία κολόνα στην άμυνα κι έναν φυσικό αρχηγό. Στα 34 του ο Γιώργος Δεληζήσης νιώθει 100% έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα ώστε η ομάδα της Νίκης να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στα σαλόνια της Super League 1. Άλλωστε μία τέτοιου μεγέθους μεταγραφή δείχνει ξεκάθαρα τον στόχο της βολιώτικης ομάδας και ο έμπειρος στόπερ δεν θα δεχόταν να αγωνιστεί σε μία ομάδα που απλά θα συμμετείχε στον πρωτάθλημα της Super League 2.

Το βαρύ βιογραφικό του Γιώργου Δεληζήση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Τα τελευταία πέντε χρόνια φορούσε τη φανέλα του Άρη. Έναν χρόνο στη Β’ Εθνική και τέσσερα στην Super League. Τα τέσσερα από τα πέντε χρόνια, βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός.

Με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική, τη σεζόν 2011-12. Πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, πέρασε από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου συνεργάστηκε με τον Αλέκο Βοσνιάδη ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποδοχή της κυανόλευκης πρότασης.

Άμυνα από “γρανίτη”

Με τον Ανδρέου να συνεχίζει καθώς έχει διετές συμβόλαιο, με τον Γρομητσάρη να είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της τελικής συμφωνίας και τον Λογαρά που έρχεται, η Νίκη Βόλου αποκτά μία σουπερλιγκάτη τετράδα στο κέντρο της άμυνας που όμοιά της, δύσκολα συναντάμε σε ομάδα της SL2.

Βάζοντας στην εξίσωση τους Μπάγιτς και Μπουργάνη στα καρέ, τους Κάσσο και Τοπαλίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Δημητρίου και Αναστασίου στο αριστερό, το αποτέλεσμα είναι μία άκρως δυνατή αμυντική γραμμή που όμοιά της η Νίκη δεν διέθετε στη σύγχρονη ιστορία.

Τα υπόλοιπα επί χόρτου…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις