Στο μητρώο της ΓΓΑ και φέτος ο Α.Σ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ


Μοιράσου το άρθρο

Αποδεκτή έγινε η αίτηση εγγραφής του ερασιτέχνη Α.Σ. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

“Εγκρίθηκε και φέτος ο ερασιτέχνης Βόλος που κατάθεσε πλήρη φάκελο και με απόφαση της Γ.Γ.Α η αίτηση εγγραφής του συλλόγου στο μητρώο έγινε αποδεκτή.

Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται συνεχώς σε συζητήσεις για την στελέχωση όλων των τμημάτων με καταξιωμένους προπονητές. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι νέοι προπονητές στην ακαδημία ποδοσφαίρου όπου δίνεται μεγάλο βάρος ώστε οι μικροί αθλητές να έχουν τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης και μέσα από αυτή την παραγωγική διαδικασία να αναδειχθούν τα ταλέντα του νομού μας, που θα επανδρώσουν αρχικά τα ηλικιακά τμήματα που συμμετέχουν στην Super League(Κ-19, Κ-17, φέτος θα δημιουργηθεί και Κ-15) και αργότερα της πρώτης ομάδας, της μοναδικής ομάδας της Θεσσαλίας που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και στη κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Μεγάλη κινητικότητα όμως υπάρχει και στο γυναικείο τμήμα που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πετυχαίνοντας 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) και φέτος θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις, για προπονητή, ανανεώσεις παιχτριών που βοήθησαν τα μέγιστα την περσυνή σεζόν καθώς και για τις δυο πρώτες φετινές μεταγραφές που είναι προ των πυλών(υπάρχει προφορική συμφωνία).

Τέλος, ο σύλλογος ως μια μεγάλη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ με τις καλύτερες δυνατές (επαγγελματικές) συνθήκες για τη νεολαία του Βόλου και στα πρότυπα που λειτούργησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου με τεράστια επιτυχία από την πρώτη κιόλας χρονιά (απορροφήθηκε το γυναικείο τμήμα του Μαγνησιακού), με απόφαση του Δ.Σ αναμένεται να ιδρύσει και άλλα αθλητικά τμήματα αφού με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα επιτευχθούν διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο ενώ κύριο μότο του συλλόγου του Βόλου παραμένει από την ίδρυση του ‘Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις