Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ – Οι κινήσεις στα μεταγραφικά και τα πρώτα “κλεισμένα” φιλικά

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και καθημερινά οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να αφομοιώσουν ό,τι τους ζητάει ο προπονητής τους Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τώρα δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διάθεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, ενώ ανυπομονούν για να έρθει η ημέρα που θα ανέβουν στο ορεινό Καρπενήσι και σε σαφώς σε καλύτερες συνθήκες από ό,τι στον κάμπο θα συνεχίσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και βέβαια από μέρα σε μέρα η τεχνική ηγεσία ανεβάζει τους ρυθμούς, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και είναι εξάλλου γνωστό πως λόγω του ban που επέβαλε η FIFA για συγκεκριμένες προσφυγές μέχρι να διακανονιστούν τα χρέη και να γίνει άρση υπάρχει περιορισμός στις προσθήκες που θα κάνουν.

Κλεισμένοι παίκτες από την ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρούνται οι Κώστας Πλέγας, Δημήτρης Θωμαΐδης και Πέτρος Καλουτσικίδης, που προπονούνται το τελευταίο διάστημα με τους «βυσσσινί», όμως μόνο με αυτούς τους παίκτες δεν θα υπάρχουν πολλές λύσεις όταν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Super League 2.

Γι’ αυτό καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από τη διοίκηση να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατόν και ενδεχόμενη παράταση στην έναρξη του Πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για της 11 Σεπτεμβρίου, θα είναι μάλλον θετική εξέλιξη για τη λαρισινή ομάδα, που θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της για να ολοκληρώσει τα μεταγραφικά της σχέδια, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Η ΑΕΛ θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και μέχρι στιγμής έχει κλείσει τους παρακάτω αγώνες:

Α.Κ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
13/8 με Αιολικό
18/8 με Παναχαϊκή
21/8 με Προοδευτική
25/8 με Α.Ε. Μυκόνου

ΑΛΚΑΖΑΡ
03/9 με Κηφισιά
11/9 με Αναγέννηση Καρδίτσας

*Η αναμέτρηση στις 11/9 θα διεξαχθεί στην περίπτωση που το Πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει την ίδια προκαθορισμένη ημερομηνία, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά πιθανό μετά και το τελευταίο Δ.Σ. της SL2.

Φυσικά θα δοθεί πιθανότατα ένα ακόμα φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα στην οποία θα είναι μέγας χορηγός η εταιρεία του κ. Νταβέλη.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις