Τίμησαν τη μνήμη του Γ. Πασχαλίδη οι παλαίμαχοι Ολυμπιακού Β. και Θησέα (80 photos)

Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Γιώργου Πασχαλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, έδωσαν στο ΕΑΚ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και του Θησέα. Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-2. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα…

…των Τζόναθαν Βαΐτση και Δημήτρη Κόφφα, μείωσε για τον Θησέα ο 11χρονος εγγονός του αείμνηστου Γιώργου Πασχαλίδη, Γιώργος Καλαφατάκης, ενώ ο Στάμος ισοφάρισε σε 2-2. Το νικητήριο τέρμα του Ολυμπιακού σημείωσε ο νεαρός Βασίλης Ζούκας, επίσης εγγονός του Γιώργου Πασχαλίδη, ο οποίος αγωνίστηκε με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Θεοδωρίδης, Παπαϊωάννου, Γάτος, Σιγάλας, Νικοβιώτης, Δενελάβας, Παπασακελλαρίου, Κόφφας, Βαΐτσης, Β. Μαλακασιώτης, Μάνδαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καραμίχαλος, Κασιούρας, Βαλαρούτσος και Μαντζαφλέρης.
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγέλου, Φλάμος, Καρδιτσιώτης, Αλιάτης, Κουλαξής, Φέκας, Τόλιας, Παπαδήμος, Χ. Οικονόμου, Τζοβάρας, Στάμος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κοντογεωργίου, Βόπης, Δουλάς, Βλαχόπουλος, Κοκκινίδης, Μυλωνάς, Σαραφίδης, Αραβανόπουλος, Φύσας και Φιλίππου.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου και του Θησέα στο ΕΑΚ:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις