Βοσνιάδης: “Με συσπείρωση να πετύχουμε ότι και το 2014”

“Με συσπείρωση και τη βοήθεια όλων η ομάδα είναι ικανή να επαναλάβει την επιτυχία του 2013-14” τόνισε στις δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης, κατά την πρώτη προπόνηση της Νίκης Βόλου, για τη σεζόν 2022-23.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:

“Μία καινούρια χρονιά με πολλή αισιοδοξία. Όλο αυτό είναι υπέροχο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, δείχνει από το ξεκίνημα ότι θα είναι κοντά μας. Με βάση την περσινή χρονιά, ξεκινάμε μία σεζόν που ακόμα δε ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Η κατηγορία έχει πρόβλημα, δε ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν, αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα ξεπεράσουμε κι εμείς, σε προπονητικό επίπεδο, να κάνουμε έναν κύκλο, ώστε όταν ξεκινήσουμε, να είμαστε έτοιμοι. Ας ευχηθούμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία να ξεπεραστούν.

Ευχαριστώ τη διοίκηση που έκανε ό,τι ζήτησα. Πολύ καλοί παίκτες ήρθαν, κρατήσαμε παιδιά από την περσινή χρονιά, είχαμε μία πολύ καλή βάση και θέση. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε πολύ ψηλότερα από πέρσι. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά, σίγουρα, είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, πιο πάνω θέσεις από την περασμένη χρονιά. Με την ενίσχυση και τη βοήθεια όλων, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε, αυτό που πετύχαμε το 2013-14. Να υπάρξει συσπείρωση”.

Για ενδεχόμενη περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση:

“Σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση μπροστά, αν βρεθεί κάτι καλό. Και για πλάγια και για το φορ. Απλά, δε θα κάνουμε μεταγραφές, για να κάνουμε. Αν είναι κάτι τόσο σπουδαίο, όσο τα παιδιά που έχουμε φέρει, θα το εξετάσουμε σοβαρά”.

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι:

“Αυτήν τη στιγμή, είναι θεωρητικό. Πρέπει να το βγάλουμε και στο γήπεδο. Η ομάδα κράτησε αυτό που ήθελε, αλλά δεν τελειώσαμε με τα παιδιά του περσινού κορμού, μπορεί να είναι και κάποιο παιδί από πέρσι. Θα δούμε τι μπορεί να βρεθεί μπροστά μας, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υπάρχουσα κατάσταση, έκαναν οι άνθρωποι στη διοίκηση, αυτό που κάνανε, σε δύσκολες οικονομικά εποχές. Έκαναν τεράστια προσπάθεια, για να είναι η ομάδα, όπως πρέπει. Επαναλαμβάνω, όλοι συσπειρωμένοι, για να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις