Βόλος: Υπάλληλος courier πήρε τις εισπράξεις κι έγινε καπνός

Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο με εργαζόμενο σε εταιρεία ταχυμεταφορών. Είχε βγει για την παράδοση δεμάτων και νωρίς το απόγευμα, επιστρέφοντας στα γραφεία της εταιρείας και έχοντας πάνω του ταμείο χιλίων ευρώ από αντικαταβολές, αρνήθηκε να παραδώσει τα χρήματα και έγινε… καπνός.

Ο εργαζόμενος αναζητήθηκε στα όρια του αυτοφώρου, αστυνομικοί όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και διέφυγε της σύλληψης.

Ο 38χρονος υπάλληλος εργαζόταν επί σειρά ετών στη συγκεκριμένη εταιρεία. Μάλιστα, η εργοδότριά του τον περιγράφει ως καλό παιδί, συνεπή υπάλληλο και εργατικό, που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα πάνω στην εργασία του. Τίποτα δεν προμήνυε την κίνησή του. Αλλωστε δεν υπήρχαν καν οικονομικές διαφορές που να δικαιολογούν την πράξη του.

Νωρίς το πρωί, φόρτωσε το μηχανάκι με τα πακέτα που έπρεπε να παραδώσει και ξεκίνησε τη διανομή. Κάποια ήταν προπληρωμένα από τους παραλήπτες, άλλα πακέτα θα πληρώνονταν με αντικαταβολή.

Περίπου στις τέσσερις το απόγευμα, επέστρεψε στη βάση του. Μπήκε μέσα στα γραφεία της εταιρείας και όσα ακολούθησαν κανείς δεν τα περίμενε. Με αποφασιστικό βήμα κατευθύνθηκε προς την εργοδότριά του. Της είπε ότι τελείωσε τις παραδόσεις αλλά ότι δεν… παραδίδει ταμείο. «Δεν σας παραδίδω», φέρεται να είπε, προκαλώντας στην αρχή την έκπληκτη αντίδραση των υπολοίπων στελεχών. «Γνωρίζεις ότι δεν είναι χρήματα δικά μας ή της εταιρείας αλλά των πελατών. Τι σημαίνει δεν παραδίδεις;», ρώτησε η αρμόδια του υποκαταστήματος, εκείνος όμως έκανε μεταβολή, βγήκε έξω από τα γραφεία και εξαφανίστηκε.

Αμεσως η παθούσα ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί αναζήτησαν στα όρια του αυτοφώρου τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, δεν κατάφεραν όμως να τον εντοπίσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι του ήταν κλειστό για μία ολόκληρη εβδομάδα, προφανώς για να διαφύγει της σύλληψης.

Η υπεύθυνη του γραφείου στον Βόλο ενημέρωσε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για το συμβάν, όμως το μόνο που κέρδισε ήταν μικρή πίστωση χρόνου μέχρι να καλύψει η ίδια το χρηματικό ποσό από το αποθεματικό της επιχείρησης, το οποίο διανέμεται στα e-shops.

Σε βάρος του η εταιρεία κατέθεσε μήνυση για υπεξαίρεση και αγωγή και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης.

πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις