Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Χιλή

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων μονοπωλούν το αγωνιστικό ενδιαφέρον την Τρίτη. Η Ελλάδα υποδέχεται την Ισλανδία, η Αγγλία αναμετράται με την Ολλανδία, ενώ η Γερμανία φιλοξενεί την Ιταλία, σε μερικούς μόνο από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο στοιχηματικό πρόγραμμα. Οι προτάσεις του Betarades.gr προέρχονται, βέβαια, από λιγότερο “εμπορικά” ματς, τα οποία, ωστόσο κρύβουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Κερδίζει η Χιλή

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τον αγώνα Βενεζουέλα – Χιλή, στον οποίο θα πάμε με το “διπλό” σε απόδοση 2.00. Τον πρώτο της βαθμό στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2018 κατέκτησε την Παρασκευή η Βενεζουέλα, χάνοντας μέσα από τα χέρια της μία πολύτιμη νίκη. Οι ελπίδες παρουσίας στα γήπεδα της Ρωσίας μειώθηκαν ακόμη περισσότερο, με τους Βενεζουελάνους να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον “πάτο” του πίνακα (0-1-4). Εντός έδρας μετρούν τις ήττες από Παραγουάη (0-1) και Ισημερινό (1-3). Η Χιλή, από την πλευρά της, είναι υποχρεωμένη να φύγει με το “διπλό” από την Μπαρίνας, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Το ατυχές 1-2 της Παρασκευής από την Αργεντινή αποτέλεσε το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τους Χιλιανούς στα προκριματικά, ακολουθώντας την εντός έδρας ισοπαλία με την Κολομβία (1-1) και την εκτός έδρας ήττα από την Παραγουάη (3-0). Οι νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές διαμορφώνουν το σερί 2-1-2, με την ομάδα του Πίτσι να βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα. Ο Αργεντινός τεχνικός θα κάτσει σήμερα για δεύτερη φορά στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο ματς, ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσει την παρθενική νίκη του.

Δε χάνουν οι Σαουδάραβες

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΗΑΕ – Σαουδική Αραβία, με την επιλογή μας να είναι το “Χ2” σε απόδοση 2.10. Το εντός έδρας σερί των έντεκα νικών σε όλες τις διοργανώσεις θέλουν να συνεχίσουν κόντρα στην Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαχντί Αλί φιλοξένησε την Παλαιστίνη, της οποίας και επικράτησε με 2-0, σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 16 βαθμούς σε εφτά παιχνίδια, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο. Αήττητη παραμένει η Σαουδική Αραβία, από την πλευρά της, στο πρώτο όμιλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία μετά από επτά αγωνιστικές. Στο προηγούμενο ματς, το σύνολο του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ φιλοξένησε τη Μαλαισία, της οποίας και επικράτησε με 2-0, με τους Αλ Σαλάουι (50′) και Αλ Γιασίμ (74′) να σκοράρουν και να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους. Δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια για τα προκριματικά, έχοντας πετύχει ωστόσο δώδεκα, με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις