“Παρών” ο Κεσόγλου στην “πρώτη” της Νίκης – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του, Άγγελος Παπανικολάου

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, κατά τη διάρκεια της “πρώτης” των κυανόλευκων χθες (8/8) στο “Παντελής Μαγουλάς”, με τον περσινό γυμναστή της ομάδας, ο οποίος πρόσφατα μεταπήδησε στον ΟΦΗ, να κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο, ασπαζόμενος τους πάντες!

Οι Κρητικοί βρίσκονται στον Βόλο, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά της ΠΑΕ Βόλος, στο οποίο συμμετέχουν κι οι “ασπρόμαυροι”, με τον κ. Κεσόγλου να κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο με τα ρούχα της νέας του ομάδας και να χαιρετάει τους πάντες από το αγωνιστικό τμήμα και τη διοίκηση.

Θυμίζουμε πως νέος γυμναστής της Νίκης Βόλου θα είναι ο Άγγελος Παπανικολάου, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα χθες, στην “πρώτη” των κυανόλευκων.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο του, έχοντας δουλέψει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, στις ακαδημίες της Άρσεναλ στην Θεσσαλονίκη, και εργαστεί στη Σλοβακία δύο χρόνια στην DAC 1904. Μετέπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα κι εργάστηκε στο τεχνικό τιμ του Μάκη Χάβου σε Λαμία και Παναιτωλικό, στην Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Άγγελος Παπανικολάου, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και κάτοχος Διπλώματος ποδοσφαίρου Uefa A’ και UEFA Youth Elite.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις