Αθανασιάδης: “Με την ομοιογένειά μας να πρωταγωνιστήσουμε, αρκετά απρόβλεπτο το προσεχές πρωτάθλημα”

Το δικό του σχόλιο, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας του και της εικόνας που διαμορφώνεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού και των μεταγραφικών πεπραγμένων, πραγματοποίησε στο goalpost.gr ο προπονητής της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά:

“Μετά από μια χρόνια που η ομάδα έχασε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στις λεπτομέρειες, καλούμαστε να βρεθούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί, θέτοντας πρωταγωνιστικούς στόχους και φετος σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου οι κινήσεις αρκετών ομάδων δείχνει ότι θα είναι αρκετά απρόβλεπτο.

Όσον αφορά τα της ομάδας μας, είναι πολύ σημαντικό ότι ένα 70-80% του περσινού κορμού παρέμεινε ίδιο και με άξονα την ομοιογένεια μας καθώς και την σκληρή δουλειά που έχουμε αρχίσει από 1/8 θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Να ευχηθώ σε όλους τους ερασιτέχνες αθλητές υγεία, πάνω απ’ όλα. Καλή επιτυχία στον κάθε σύλλογο ξεχωριστά και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στην πόλη μας που θα προάγει το fair play”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις