“Κλείδωσε” η συναυλία: Αργυρός και Ρουβάς στο Πανθεσσαλικό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει όλο το καλοκαίρι σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Οι πρώτες συναυλίες έγιναν αμέσως sold out, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον no1 καλλιτέχνη της γενιάς του, να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε χιλιάδες θεατές και να γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, με μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή και ρεκόρ εισιτηρίων.

Το «Eleftheros Tour» είναι γεμάτο με nο1 επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας συμπαραστάτη το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική επέστρεψε δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε μαζί, στο «Eleftheros Tour».

Συμμετέχουν οι Kings.

Στις 31 Αυγούστου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό του Βόλου, σε μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Guest ο Σάκης Ρουβάς με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 18 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις