Παπαδόπουλος στο goalpost: “Ο Μαγνησιακός έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, αυτοί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα”

Ένα από τα “δυνατά” μεταγραφικά αποκτήματα του Μαγνησιακού, κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, μίλησε στο goalpost.gr, σχετικά με το κλίμα και τους στόχους της ομάδας του, αναφέροντας, παράλληλα, ποιες ομάδες πιστεύει ότι μαζί με τη δική του θα πρωταγωνιστήσουν στην Α’ ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά:

“Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, οι εγκαταστάσεις σε βοηθούν να δουλέψεις, το επίπεδο των γηπέδων και των αποδυτηρίων είναι επαγγελματικό. Και, φυσικά, παίζει σημαντικό ρόλο ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά απ’ όλους μας.

Οι μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα, αλλά και η διατήρηση του κορμού, από την περσινή αγωνιστική περίοδο, δείχνουν τις προθέσεις της. Έχουμε τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε ένα νέο σύνολο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα είναι πολύ δυνατό, τη νέα σεζόν, με πολλές ομάδες που θα παρουσιαστούν ενισχυμένες και θα μας βάλουν δύσκολα. Πιστεύω ότι εμείς, η Αγία Άννα, ο Ρήγας, ο Αλμυρός ξεχωρίζουμε. Κι ο Πύρασος θα έχει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που, παραδοσιακά, είναι δυνατές στο τοπικό. Θα δώσουμε το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις