Δημόσια “κόντρα” Μουρτζίνου-Ρούμπου: “Αλα κάρτ επιλογές δεν είναι στο μενού” – “Δύσκολη η αποδοχή της αλήθειας”

“Φωτιές” έχει ανάψει στο “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού Βόλου η δήλωση του Νίκου Ρούμπου στην ιστοσελίδα magnesiasports.gr που αναφέρει τα εξής:

“Έχω παραιτηθεί επί δεκαήμερου λόγω αθέτησης και αδυναμίας από τη διοίκηση να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα. Ειδικότερα η αποχώρηση προκλήθηκε λόγω της ασυνέπειας του προέδρου απέναντί μου σχετικά με τη χορηγική συμφωνία με τον όμιλο Νταβέλη. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Επισήμως θα έχω σχέση με τον Νίκο Μπουντούρη μόνον. Συμφώνησα μαζί του μετά από πρότασή του και επιθυμία του ν’ αναλάβω οργανωτικός διευθυντής των τμημάτων υποδομών από εφηβικό και κάτω. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το τμήμα μπάσκετ και αναζητά ανθρώπους να φορτώσει ευθύνες και υποχρεώσεις, οικονομικές και οργανωτικές. Πέραν όλων αυτών οποιαδήποτε νέα θέση μου θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις”

Ακολούθησε επιστολή του προέδρου του Νίκου Τσεκούρα που απαντούσε στις δηλώσεις του του πρώην Γενικού Διευθυντή του μπασκετικού τμήματος, ενώ παράλληλα στο αντίστοιχο post στο facebook υπήρξε δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Γ.Γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Μουρτζίνου και του Νίκου Ρούμπου.

Ο διάλογος των δύο ανδρών:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις