Βοσνιάδης για Νίνη: «Και του Δεληζήση ήταν μεγάλη μεταγραφή…»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τη Νίκη Βόλου και τα προβλήματα που υπάρχουν στη Super League 2, τη δεύτερη επαγγελματική λίγκα της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε:

Για την πρώτη συγκέντρωση που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου: «Είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο. Το να μαζεύεις κόσμο σε δύσκολες εποχές, όταν και επί δυο χρόνια ξέχασε το γήπεδο, μας έδωσε ώθηση. Εμείς οι παλιότεροι γνωρίζουμε τι σημαίνει Νίκη Βόλου αλλά είναι σημαντικό ότι το εισέπραξαν και τα νέα παιδιά. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι: «Σίγουρα ότι δόθηκε μία ακόμη θέση είναι σπουδαίο για την κατηγορία. Γιατί έβγαινες πρωταθλητής και δεν ανέβαινες. Είδαμε τι έγινε πέρσι με την εξαιρετική ομάδα της Βέροιας. Δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει, ξεκινήσαμε προς το άγνωστο, ας ελπίσουμε ότι οι ομάδες θα παίξουν και να δούμε σε ποια μορφή θα γίνει το πρωτάθλημα ώστε να ξεκινήσει και ολοκληρωθεί. Ομάδες που θέλουν να είναι επαγγελματικές ας είναι και όποιες όχι επίσης. Παίκτες και προπονητές που ζούνε από ομάδες σαν τη δική μας πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον ήρεμο, να είναι κανονισμένο το οικονομικό. Πρέπει να ησυχάσει κάποτε η κατηγορία. Να φτιάξει γιατί την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Super League 1 θα μπορούσε να έχει πολλά οφέλη αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν».

Για τις δηλώσεις Μποροβήλου για τη Super League 2: «Είναι μια κατηγορία που παίζουν τα ελληνόπουλα. Κάποια στιγμή και από τη SL2 θα έρθει η τροφοδοσία της SL1. Πρέπει κάποτε να σκεφτούμε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και ότι θα έρθουν πράγματα που θα ωφελήσουν το πάνω πρωτάθλημα. Για να ξαναδούμε κάποτε καλό ελληνικό ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι πρέπει να φτιάξουμε πολλά στην κατηγορία και η από πάνω κατηγορία να βοηθήσει την από κάτω και να δοθούν λύσεις σε πράγματα απλά. Είχανε βολευτεί πίσω από μια απόφαση. Βρήκανε την κατηγορία διαλυμένη, υπήρχαν τεράστια προβλήματα. Τα πράγματα διορθώνονται αλλά πρέπει η κατηγορία να πάρει την οριστική της μορφή. Να συμμετέχουν 16-18 ομάδες που θα προσφέρουν και στην πιο πάνω κατηγορία. Η υγιής δεύτερη κατηγορία μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στη SL1. Και η Γ Εθνική πρέπει να πάρει την τελική της μορφή. Είναι αλυσίδα. Δεν γίνεται να έχουμε πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία και πιο κάτω να διαλύσει το σύμπαν».

Για τις μεταγραφές: «Ήρθαν αρκετά παιδιά. Υπήρχε κορμός από πέρσι ήταν πολύ καλή ομάδα. Έλειπε 8 χρόνια από αυτές τις κατηγορίες, ήταν μία παρουσία που τη σεβάστηκαν όλοι. Ενισχυθήκαμε σίγουρα ενώ μείνανε πολλά και παιδιά. Στη θεωρία κάναμε καλές κινήσεις, να το δούμε και στην πράξη. Πολλή δουλειά, κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα μακάρι να την οδηγήσουμε στον στόχο».

Για ενδεχόμενη μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη: «Δεν το πιστεύω. Αλλά και του Δεληζήση ήταν μια μεγάλη μεταγραφή για μας. Αλλά με τα νούμερα που ακούγονται δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια τέτοια μεταγραφή. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις