Βέροια: Το ρόστερ και το νέο Δ.Σ.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία της “Βασίλισσας του βορρά” για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός της Βεροιώτικης ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης έχει αυτή τη στιγμή στην διάθεσή του 18 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και 6 νεαρούς, ενώ σίγουρα θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, κυρίως στην γραμμή κρούσης, όπου αναζητούνται τρεις ικανοί 3 παίκτες.

Ήδη ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 28χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού Κώστα Δεμηρτζόγλου που αγωνιζόταν στον Πιερικό, ενώ να σημειωθεί ότι με την υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκε εδώ και λίγες μέρες ο Πέτρος Ορφανίδης.

Στην Βεροιώτικη λίστα βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Θόδωρου Βενετικίδη (21 ετών, τερματοφύλακας), Χρήστου Σέχου (22 ετών, επιθετικός), Τάσου Κρητικού (27 ετών, εξτρέμ), Θανάση Καρτσαμπά (25 ετών, επιθετικός) και Γιάννη Μπαστιάνου (24 ετών, εξτρέμ).

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Το μέχρι στιγμής ρόστερ της “Βασίλισσας” έχει ως εξής:

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

1. Μαραγκός

2. Μπλέτσας

3. Ορφανίδης

4. Παπαχρήστος

5. Παπαδόπουλος Γ.

6. Μπουκουβάλας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

1. Μουχάλης

2. Τασιόπουλος

3. Περδίκης

4. Ισαακίδης

ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

1. Ντουμάνης

2. Παπατζίκος

3. Ιωάννου

4. Στίκας

5. Σταμπολίδης

6. Μπούζας

7. Μπουόλι

8. Δεμηρτζόγλου

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Το πολυπόθυτο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ πήρε σάρκα και οστά μόλις πριν λίγο, αφού η οικογένεια Μπίκα, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο και παραμένει η ιδιοκτήτριά της, προχώρησε στον ορισμό του.

Έτσι από σήμερα, όλα στην Βεροιώτικη ΠΑΕ θα λειτουργούν όπως αρμόζει σε μία εταιρεία, με το νέο Δ.Σ. να παίρνει την σκυτάλη από την επιτροπή πρωτοβουλίας, που κατά βαση αποτελείτο από τους ίδιους ανθρώπους.

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ.

Τα ηνία του Δ.Σ., όπως αναμενόταν, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, που θα εκτελεί και χρέη δ/νοντα συμβούλου. Από εκεί και πέρα, αντιπρόεδρος ο επιχειρηματίας Στέφανος Αποστολίδης, ταμίας ο ασφαλιστικός πράκτορας Κώστας Σισμανίδης και μέλη ο επιχειρηματίας Γιάννης Σισμανίδης και ο γεωπόνος Μιχάλης Ανθουλάκης.

kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις