Με δύο ομάδες στο HaBaWaBa το πόλο της Νίκης

Πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου! Το διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης HaBaWaBa θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η ομάδα της Νίκης θα δώσει το παρών εκπροσωπώντας την περιοχή και μάλιστα με δύο ομάδες!!
Η ονομασία HaBaWaBa προέρχεται από το ακρωνύμιο της αγγλικής έκφρασης “Happy Baby Water Ball” που σημαίνει “Χαρούμενο Μωρό – Μπάλα στο νερό” περιγράφοντας το αίσθημα χαράς που διακατέχει τα παιδιά όταν παίζουν με μπάλα στο νερό.

Πρόκειται, για την πιο σημαντική διοργάνωση που αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή αθλητών, προπονητών, συνοδών, παραγόντων, οικογενειών και φιλάθλων με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διάδοση του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπολοίπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα.

afisa
Το γεγονός ότι η ομάδα της Νίκης θα έχει διπλή εκπροσώπηση αποδεικνύει το βάρος που δίνουν οι άνθρωποι του τμήματος στην ανάπτυξη του αθλήματος από την βάση και την σωστή και μελετημένη δουλεία που γίνεται σε αυτό το επίπεδο. Το τμήμα έχει μπει πλέον στον σωστό δρόμο και περιμένουμε όσα αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 και μεγαλύτερα θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος και να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις-γιορτή στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις