Στον ΑΟ Πολυγύρου θα συνεχίσει ο Τσιακλάγκανος

Στον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου θα συνεχίσει την καριέρα του, ύστερα από το διετές πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο γηγενής 28χρονος καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Τσιακλάγκανος, με την ομάδα να ανακοινώνει κι επίσημα την απόκτησή του.

Αναλυτικά:

“Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη προέβη το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσιακλάγκανο 28 ετών ( 1993) με ύψος 1,96 ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 ( small forward και power forward).

Η καταγωγή του είναι από τον Βόλο, όπου και αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον τοπικό Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την περσινή χρονιά είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά στην προετοιμασία χάνοντας δυστυχώς όλη σχεδόν τη σεζόν. Πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή με ιδιαίτερα τεχνικά και αθλητικά χαρίσματα.

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου,όπου είχε συμμετοχή σε δύο τελικούς πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και στη συνέχεια εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα, παίζοντας σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική και Α2.

Λόγω σπουδών στην Κοζάνη επέστρεψε στην ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης και την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Κοζάνη με τη φανέλα του τοπικού Ηρακλή στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Λασσάνης Κοζάνης(Γ’Εθνική) , ο Αρίων Πτολεμαΐδας(Γ’ Εθνική) , και ο Αίαντας Ευόσμου ( Β’ Εθνική). Τα προηγούμενα χρόνια και από τη σεζόν 2017-18 έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας, κερδίζοντας την άνοδο τόσο από την Γ’ στη Β’ Εθνική όσο και από τη Β’ στην Α2 μέσα σε δύο σεζόν.

Αγωνίστηκε μάλιστα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 τη σεζόν 2019-2020 με τον Φίλιππο έχοντας 1,9 πόντους και 1,4 ριμπάουντ ανά 12 λεπτά συμμετοχής.

Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια καλή και υγιή χρονιά με επιτυχίες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις