Ο Τσακίρης στη Λάρισα, ξεκινούν τα τελευταία μεταγραφικά πλάνα στον Απόλλωνα

Μετά την επιστροφή από τη Σλοβενία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει τις προπονήσεις στη θεσσαλική πρωτεύουσα και για να αποφύγουν οι παίκτες την αφόρητη ζέστη, προετοιμάζονται το πρωί, όπου οι συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Βαγγέλης Μόρας ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς, καθώς βλέπει πως οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν μεγάλη διάθεση και δουλεύουν χωρίς να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Με την καθυστέρηση έναρξης του Πρωταθλήματος της Super League 2 να θεωρείται ως πολύ πιθανή, η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί όλο αυτό το διάστημα και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντοπίζονται στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας.

Την Τρίτη αναμενόταν στη Λάρισα ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης όπου και θα είχε συνάντηση με τον προπονητή, αλλά και με όλα τα στελέχη, ώστε να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας στη Σλοβενία και να γίνει ο κατάλληλος μεταγραφικός σχεδιασμός. Ήδη δοκιμάσθηκαν ποδοσφαιριστές στα φιλικά επί Σλοβενικού εδάφους και όσοι από αυτούς θεωρούνται χρήσιμοι για να βοηθήσουν, μετά την ανάλογη εισήγηση θα κινηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες που χρειάζεται για την απόκτησή τους.

Από αγωνιστικής πλευράς, τρεις παίκτες -οι Καλούσης, Μπαλογιάννης και Χαλάτσης- ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο για να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, καταβάλλονται προσπάθειες για να βρεθεί αντίπαλος και να δοθεί φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή στη Φιλιππούπολη, πριν οι παίκτες πάρουν την άδεια για να περάσουν μαζί με τα συγγενικά τους πρόσωπα τον Δεκαπενταύγουστο.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις