Μαζί Ευγενίου και Παπαδόπουλος στον Ηρακλή – Η κοινή τους ανακοίνωση

Κοινή ανακοίνωση των Στράτου Ευγενίου, Τομ Παπαδόπουλου για συνεργασία στον Ηρακλή.

Τη συνδρομή του Τομ Παπαδόπουλου θα έχει και την προσεχή σεζόν ο Ηρακλής, ενώ στο μέλλον θα μετάσχει ενεργά και ο Νικ Σάκιεβιτς. Αυτό ανακοινώθηκε από τους Στράτο Ευγενίου, Παπαδόπουλο με κοινή τους δήλωση.

Αναλυτικά:

«Κατά την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22 υπήρξε μία επιτυχημένη πορεία της ομάδας, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλους. Την χρονιά αυτή, η οποία ήταν δύσκολη δεδομένου ότι ήταν μια μεταβατική χρονιά, το κύριο βάρος ιδίως στον οικονομικό τομέα,σήκωσε ο πρώτος από εμάς (Ευστράτιος Ευγενίου), ενώ υπήρξε βοήθεια/χορηγία από τον δεύτερο από εμάς (Αθανάσιο Παπαδόπουλο).

Σήμερα πλέον βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι μετά από κοινή συμφωνία μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε από κοινού και να συμπορευτούμε για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023. Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και των στόχων μας και ως εκ τούτου υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας και την επίτευξη όλων των στόχων της. Στην προσπάθειά μας αυτή η διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδος για την περίοδο 2022-23, θα γίνει από τον κύριο Ευγενίου, ενώ θα υπάρξει αρχικά εφέτος βοήθεια/συνδρομή και στη συνέχεια στο μέλλον άμεση συνεργασία και ενεργή συμμετοχή σε όλους τους τομείς από τον Νικ Σάκιεβιτς και την ομάδα αυτού».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις