Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες μπάσκετ της Ανάληψης

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του συλλόγου της Ανάληψης Βόλου:

“Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ανάληψη Βόλου σας ενημερώνει, πως οι προεγγραφές για την νέα αγωνιστική χρονιά 2022-2023 έχουν ξεκινήσει.

Βασική φιλοσοφία της ομάδας μας είναι οι αθλητές/-τριες να μάθουν τις βασικές δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης, να αναπτύξουν τις φυσικές ικανότητες που απαιτούνται για την απόδοσή τους, την καλλιέργεια «αθλητικής παιδείας», την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου δημιουργικά και με ασφάλεια και την ανάπτυξη της συνεργασίας, της πειθαρχίας και της ομαδικότητας, στοιχεία απαραίτητα για την ομαλή κοινωνικοποίησή τους μέσα από το άθλημα και το παιχνίδι.

Τη φετινή χρονιά, εκτός των άλλων τμημάτων (προμίνι, μίνι, παγκορασίδες, παμπαίδες, παιδικό-εφηβικό), θα λειτουργήσει και ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα -Baby basket- για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών με μικρότερες μπάλες και χαμηλότερα καλάθια, ώστε ο αθλητής/-τρια να γνωρίσει και να μυηθεί με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης μέσα από παιγνιώδεις ασκήσεις.

Προπονητές της ομάδας μας θα είναι:

– Ο Δημήτρης Καραγιώργος, υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου μας, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. και κάτοχος διπλώματος προπονητή Α΄ κατηγορίας και

– Ο Στέφανος Τύμπας, προπονητής Β΄ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και προπονητής στην αντρική ομάδα του συλλόγου μας από το 2019.

Χώροι προπόνησης:

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Βόλου και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου – Γυμνασίου Βόλου.

Παροχές:

Με την εγγραφή, δωρεάν t- shirt με το λογότυπο της ομάδας

Συμμετοχή όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Θ.

Διοργάνωση και συμμετοχή σε τουρνουά και camp με άλλες ομάδες.

Εγγραφές – επικοινωνία:

Καραγιώργος Δημήτρης 6976697692

Τύμπας Στέφανος 6973619641

Πρόεδρος συλλόγου: Νίκος Μπιντάκας (6932701117).

Facebook: Α.Ε.Σ. Ανάληψη Βόλου

Instagram: a.s.analipsi_volou

Email: [email protected]

ΑΝΑΛΗΨΗ ΒΟΛΟΥ 1984, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…..

Οι μέρες γίνονται όμορφες όταν τα απλά πράγματα είναι αρκετά, για να γεμίσουν τη ζωή σου…”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις