Ανακοίνωση απάντηση Αγροτικού Αστέρα στην ΑΕΛ

Την Δευτέρα (28/3) η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστούσε τον Αγροτικό Αστέρα για την φιλοξενία του, ωστόσο σ΄αυτή μεταξύ άλλων αναφερόταν στις συμπεριφορές του Τσεμπερίδη, αλλά και δύο διοικητικών παραγόντων της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το τέλος του αγώνα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση των «σταχυοφόρων» την Τρίτη (29/3), προέβη στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας χαρακτήρισε άδικη και λανθασμένη την αναφορά στον εν λόγω παίκτη, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τους με τους δύο τελευταίους τονίζει ότι αυτοί προκλήθηκαν από υπάλληλο της ομάδας της Λάρισας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας μέσω της παρούσας ανακοίνωσης εκφράζει τις παρακάτω θέσεις της σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (27/3) η Π.Α.Ε. ΑΕΛ (την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδω).
α) Θεωρούμε άδικη και απόλυτα λανθασμένη την αναφορά και ενοχοποίηση του ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας, κ. Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, σχετικά με το διαπληκτισμό που υπήρξε μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο κ. Τσεμπερίδης αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα επαγγελματία και εκτιμάται βαθύτατα από τους συναδέλφους του για το χαρακτήρα και το ήθος του.
β) Περί της «συμπεριφοράς δύο διοικητικών παραγόντων», όπως αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, οφείλουμε και εδώ να τονίσουμε πως μέλη της διοίκησης της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας αναίτια έτυχαν απαράδεκτης συμπεριφοράς από υπάλληλο της Π.Α.Ε. ΑΕΛ.
γ) Εκτιμούμε την κίνηση της Π.Α.Ε. ΑΕΛ να μας ευχαριστήσει δημόσια για τη φιλοξενία και αναγνωρίζουμε από την πλευρά μας ότι η συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη της Π.Α.Ε. ΑΕΛ ήταν άψογη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις