Παναθηναϊκός: “Τσεκάρει” δυνατά και τον Πάολο Φερνάντες

Ο Παναθηναϊκός μετά τους Γκάνεα και Λοντίγκιν έχει ρίξει τα μάτια του σε μια ακόμα αξιόλογη περίπτωση από τη Super League καθώς παρακολουθεί στενά τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου που μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να το καταλάβει κανείς στο φετινό μεταγραφικό παζάρι πήρε δύο παίκτες από τη Super League τους οποίους είχε ξεχωρίσει από νωρίς. Ο λόγος για τους Κρίσταν Γκάνεα από τον Άρη και Γιούρι Λοντίγκιν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν αποκλείεται όμως η μεταγραφική ενίσχυση του τριφυλλιού από την ελληνική αγορά να μην τελείωσε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Ισπανία, οι πράσινοι παρακολουθούν έναν ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στη Super League. Ο λόγος για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Πάολο Φερνάντες ο οποίος ξεχώρισε την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Βόλου.

Ο Ισπανός πολυσύνθετος κι άκρως δημιουργικός χαφ, με πολυετή θητεία στις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, κατέγραψε πέρσι 30 συμμετοχές με την ομάδα της Μαγνησίας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Η περίπτωση του βέβαια δεν είναι εύκολη καθώς έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 με την ομάδα του Βόλου και η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας έχει ήδη αρνηθεί τέσσερις προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μία εξ αυτών ήταν από σύλλογο της Ισπανίας και κάπως έτσι προέκυψε και η πληροφορία των Ισπανών δημοσιογράφων οι οποίοι τονίζουν πως και ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που έχουν “τσεκάρει” την περίπτωση του.

Η περίπτωση του Φερνάντες είναι απ’ αυτές που έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς καθώς μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις πίσω απ’ τον φορ. Ο Ισπανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο “10” όσο και στο “8” ενώ έχει παίξει και στα “φτερά” της επίθεσης.

Το ρεπορτάζ από Ισπανία επιβεβαιώνεται κι από το tweet του Ιταλού δημοσιογράφου Ματέο Μορέτο, που κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ισπανικών ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις