Θέλει την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός με Σλάβια (20:30) – Σ’ αυτό το κανάλι θα δείτε τον αγώνα

Με σύμμαχο τον κόσμο του που θα γεμίσει τη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την υπέρβαση της ανατροπής του 2-0 απέναντι στη Σλάβια. Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης είναι ο Παναθηναϊκός στην αποψινή ρεβάνς με τη Σλάβια στη Λεωφόρο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League (20:30, COSMOTE Sports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Το 2-0 της Πράγας δυσκολεύει πολύ το έργο των «πράσινων», ωστόσο με σύμμαχο τον κόσμο τους που θα γεμίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» και το ευρωπαϊκό DNA της ομάδας θα επιχειρήσουν την υπέρβαση.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν από νωρίς το σύνθημα, καθώς έχουν προαναγγείλει πως θα πάνε στο ξενοδοχείο της αποστολής περίπου στις 18:00 και θα συνοδεύσουν με… πομπή το πούλμαν της ομάδας μέχρι το γήπεδο δείχνοντας ότι πιστεύουν πολύ στην πρόκριση και «ντοπάροντας» ψυχολογικά τους παίκτες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια της μεγάλης ανατροπής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παλάσιος μετά την άδικη αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε χθες πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να πάρει περισσότερα ρίσκα για να γίνει πιο απειλητική, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να εμφανιστεί καλύτερη και πιο προσεκτική από τον αγώνα της Πράγας.

Όλα δείχνουν πως θα επιλεγεί και πάλι το 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, με τον Κώτσιρα στο δεξί και τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σένκεφελντ (που τόσο έλειψε από το πρώτο ματς) επιστρέφει σε θέση στόπερ δίπλα στον Μάγκνουσον. Στο κέντρο οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν είναι οι επικρατέστεροι, με τον Αλεξανδρόπουλο όμως, που επανέρχεται μετά την απουσία του στο πρώτο ματς, να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα. Ο Βαγιαννίδης θα κληθεί να καλύψει το κενό του Παλάσιος σε θέση δεξιού μεσοεπιθετικού, με τον Αϊτόρ στην απέναντι πλευρά και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ένας εκ των Σπόραρ ή Ιωαννίδη, με φαβορί τον Σλοβένο που είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με το πρώτο ματς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

Η Σλάβια, που ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Σάντος και Έβερτον, δεν θα παρεκκλίνει από τη γνωστή συνταγή του 4-2-3-1. Πιθανότερη σύνθεση για τους Τσέχους είναι η εξής: Μάντους-Ντούντερα, Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ-Χόλες, Τιεχί-Ολαγίνκα, Τραορέ, Σραντς-Λινγκρ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις