Νέα Ιωνία: 28χρονη χτύπησε δύο γυναίκες σε τυροπιτάδικο για ένα ρόφημα

Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης μια 28χρονη σε τυροπιτάδικο της Νέας Ιωνίας. Λίγα λεπτά μετά τις 22:30 η γυναίκα μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε ένα ρόφημα, αλλά αρνήθηκε να το πληρώσει. Όταν η 19χρονη υπάλληλος αντέδρασε, η 28χρονη της επιτέθηκε φραστικά, την απείλησε, την έφτυσε και τη χτύπησε. Επίσης, πέταξε νερό στην ταμειακή μηχανή βραχυκυκλώνοντας το σύστημα.

Η δεύτερη υπάλληλος του καταστήματος, ηλικίας 36 ετών, προσπάθησε να προστατεύσει τη συνάδελφό της και να απομακρύνει τη δράστιδα, αλλά έγινε και αυτή στόχος. Η 28χρονη την έβρισε και τη χτύπησε στο πρόσωπο. Αμέσως μετά έκανε μεταβολή για να φύγει και βγαίνοντας από τα κατάστημα προσπάθησε να κλέψει δυο συσκευασίες ενεργειακών ποτών, αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Τα θύματα της επίθεσης ειδοποίησαν την αστυνομία, έδωσαν περιγραφές της 28χρονης και λίγο αργότερα αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν, αφού αναγνωρίστηκε από τις δυο γυναίκες. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις