Φ. Μαυρομιχάλης: Ικανοποιημένος από το φετινό “ταξίδι”

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να μην κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ, όμως ο προπονητής της ομάδας Φώνης Μαυρομιχάλης εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία και την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά δήλωσε στο  goalpost.gr: “Η φετινή χρονιά πέρασε με αρκετές δυσκολίες και αρκετούς τραυματισμούς. Όμως, πιστεύω πως όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν…

…στις υποχρεώσεις τους. Μπορεί να χάσαμε στις λεπτομέρειες την είσοδό μας στα πλέι-οφ, όμως θεωρώ πως παίξαμε καλό μπάσκετ σε αρκετά παιχνίδια και δώσαμε την εικόνα σοβαρής ΟΜΑΔΑΣ σε όλα σχεδόν τα ματς.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ψηλά και να απολαύσουμε το μπάσκετ ως ένα παιχνίδι που αγαπούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό. Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου είχε αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της που πιστεύω πως τελικά αφομοιώθηκαν με επιτυχία με το υπόλοιπο σύνολο. Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση, μια που οι ομάδες, χτίζονται με γερές βάσεις και συνεχή δουλειά. Αυτί επιδιώκουμε συνεχώς κι εμείς.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τους συνεργάτες μου για τη μεγάλη φετινή τους προσπάθεια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις