Στοίχημα: Με τα γκολ στη “Λεωφόρο”

Πλούσιο είναι το στοιχηματικό μενού στο κουπόνι της Πέμπτης (11/08) με αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ. Από τη δεύτερη διοργάνωση που αναφέραμε έρχεται το δυνατό προγνωστικό του Betarades.gr σήμερα, μάλιστα από ματς με ελληνικό ενδιαφέρον, το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ποντάρετε όπου και αν βρεθείτε μέσω του bwin mobile. Ας περάσουμε στην ανάλυση της επιλογής μας.

Στις 20:30, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Σλάβια Πράγας για τη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν άρχισαν με ήττα. Ηττήθηκε στην Πράγα από τη Σλάβια με 2-0 και πλέον πρέπει να κάνει υπέρβαση για την ανατροπή του εις βάρους του αποτελέσματος για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ. Φάνηκε το κενό του Σχένκεφελντ στην άμυνα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και επιστρέφει.

Πιο έτοιμη εμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς η Σλάβια Πράγας, που ήταν κινητική και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Ενδιάμεσα, πήρε τη νίκη και στο πρωτάθλημα Τσεχίας εντός έδρας με αντίπαλο τη Ζλιν και σκορ 4-1. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά στο γήπεδό του, προκειμένου να έχει και ελπίδες για να ανατρέψει την κατάσταση. Η Σλάβια είναι μια ομάδα με ποιότητα που επίσης μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις