Στο Μητρώο της ΓΓΑ ο Ολυμπιακός Βόλου – Η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, μέσω της οποίας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του ότι εντάχθηκε στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το έτος 2022.

Αναλυτικά:

“Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αυτή την φορά σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.

Ο Σύλλογος έλαβε ειδοποίηση από την υπηρεσία μητρώου της ΓΓ Αθλητισμού ότι εγκρίθηκε η αίτηση του για το έτος 2022. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με επτά τμήματα που έχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση κατατάσσεται στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας από πλευράς αριθμού τμημάτων αλλά και ποικιλίας αθλημάτων.

Τα επτά τμήματα που έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση είναι: Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση. Πετοσφαίριση , Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση. Άρση Βαρών και Τζούντο.

Η εγγραφή στο Μητρώο είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ γιατί όπως έχει ενημερώσει η ΓΓ Αθλητισμού και οι Ομοσπονδίες των αθλημάτων από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει ο νέος αθλητικός νόμος με αποτέλεσμα οι σύλλογοι που δεν είναι γραμμένοι στο μητρώο να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα οικεία πρωταθλήματα, δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θα λάβουν την ετήσια οικονομική ενίσχυση που χορηγεί η Πολιτεία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις