Απρόοπτο με Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκτός αποστολής στο σημερινό φιλικό με Ισπανία

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα στο αποψινό δεύτερο φιλικό με την Ισπανία, στη Μαδρίτη (20:30, ΕΡΤ3, sport-fm.gr).

Ο 28χρονος σούπερ σταρ έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, αφού το καλοκαίρι είναι… μεγάλο. Το πρόβλημα δεν εμπνέει ανησυχία και αποφασίστηκε να μην παίξει για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισπανοί έχουν ανακοινώσει sold out, αφού-εκτός των άλλων-καρτερούσαν να δουν από κοντά τον Greek Freak, αλλά πλέον θα περιοριστούν να τον δουν με τη φόρμα του στην άκρη του πάγκου.

Έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες, αφού στην Αθήνα έμειναν οι Παπαγιάννης, Σλούκας, Μωραΐτης και Γόντικας.

Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Πηγή: sport-fm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις