Φιλικά με Πανσερραϊκό και Βέροια για ΠΑΟΚ Β’ – Η αποστολή του “Δικεφάλου” για την προετοιμασία

Η αποστολή και το πρόγραμμα των τριών πρώτων του φιλικών ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Β’.

Αναλυτικά:

«Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ Β στον Βώλακα της Δράμας, όπου έφτασε στις 10 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 του μήνα. Εκεί αναμένεται, εξάλλου, να διαμορφώσει το τεχνικό team και μια τελική εικόνα για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν, η ημερομηνία έναρξης της οποίας δυστυχώς δεν διαφαίνεται ακόμη να ξεκαθαρίζει. Όπως και να έχει βέβαια, η δουλειά στο βουνό είναι σκληρή και ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος, η εκπαίδευση και η συνεχής βελτίωση των νέων ποδοσφαιριστών.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Δράμα η ομάδα έχει προγραμματίσει δύο φιλικά παιχνίδια, στις 14.08 με τον τοπικό Βώλακα και στις 20.08 με τον Πανδραμαϊκό. Τα πιο δυνατά φιλικά έπονται, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στις Σέρρες στις 28.08 και στη Βέροια την 1η Σεπτεμβρίου. Προφανώς θα ακολουθήσουν κι άλλα τεστ.Τον ΠΑΟΚ Β της σεζόν 2022-23 απαρτίζουν κάποιες σταθερές, όπως και οι μικρότεροι, γεννημένοι το 2003 και το 2004, ενώ στην ομάδα υπάρχει κι ο «βενιαμίν» Κωττάς (2005).

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας αποτελούν οι: Μάροβιτς, Τσιόπτσης, Μοναστηρλής, Μανωλιούδης, Μορικέλι, Ζίλος, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Τασιούρας, Σελιμάι, Τσίκος, Μελετίδης, Γιαξής, Κουτεντάκης, Χατζηστραβός, Γρόσδης, Κουλούρης, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Μπράντονιτς, Φασίδης, Σπυρίδης, Σμυρλής, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Οι Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας συνεχίζουν και τη νέα σεζόν, ωστόσο παραμένουν σε στάδιο αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς τους στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, από την αρχή της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Β δοκιμάζεται ο Ευθύμης Ζησόπουλος, δίχως να είναι ακόμη ξεκάθαρη η ένταξή του ή όχι στην ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις