Περσίδης: Μας τηλεφωνούν για να στήσουμε ματς

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αβραάμ Περσίδης, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην ανάρτηση που είχε κάνει στο fb πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με Εθνικό Αγιονερίου όπου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι τον προσέγγισαν για να στηθεί το ματς. Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis 95,5 ο κ. Περσίδης:…

Για τα τηλεφωνήματα που γίνονται: «Φέτος συμπληρώνουμε 90 χρόνια ιστορίας και από τη μέρα που αναλάβαμε κάναμε μια προσπάθεια για να πάμε ψηλά τον Απόλλωνα. Κάθε Κυριακή θα αγωνιζόμαστε 11 εναντίον 11 και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν αντίπαλο. Τα τηλέφωνα και τα παρακάλια δεν περνάνε σε εμάς. Οτιδήποτε γίνει, θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχουν ανώνυμα τηλεφωνήματα που λένε διάφορα. Δεν θα υποκύψουμε. Έχουμε πάρει απόφαση να αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Ό,τι πω θα πρέπει να πάω και στον Εισαγγελέα. Έχω ζητήσει και από την Αθλητική Βία να παρακολουθούν τα τηλέφωνά μας, των ποδοσφαιριστών και της διοίκησής μας. Το ζητάμε ως χάρη για να σταματήσουν να μας παίρνουν τηλέφωνο».
Για τις αδικίες που έχει υποστεί ο Απόλλων: «Ο Απόλλων Καλαμαριάς σφαγιάστηκε και έπεσε κατηγορία με τη συμμετοχή του Βάλνερ. Έχει πληρώσει άδικες αποφάσεις ο Απόλλων. Πάρτε παράδειγμα την ιστορία του Βάλνερ. Πέσαμε τρεις κατηγορίες και σήμερα διάβασα ότι άλλαξε ο κανονισμός. Όλα γίνονται σε βάρος του Απόλλωνα».
Για τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό: «Έχω πολλές καταγγελίες για το οτιδήποτε. Υπάρχουν πιέσεις. Τους παρακαλώ πολύ να σταματήσουν να ενοχλούν την ομάδα μου. Θα αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή για τους τρεις βαθμούς μέσα στο γήπεδο. Θέλω να παρακαλέσω τη διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γιατί κάποιες ομάδες κάνανε πέντε στα πέντε, ενώ δεν είχαν πέντε νίκες σε όλο το πρωτάθλημα. Όσον αφορά για την Κυριακή με τον Λαγκαδά, θα παρακαλέσω να δω μια διαιτησία 50-50 και ας νικήσει ο καλύτερος. Είμαστε οι καλύτεροι και πιστεύω θα κερδίσουμε».
Για το αν πρέπει να γίνει άρση στο τηλεφωνικό απόρρητο: «Δεν ξέρεις ποιος είναι στο τηλέφωνο. Μιλάνε ανώνυμα ή μέσω τρίτων. Δεν μπορείς να καταγγείλεις κάποιον. Να πάω στον Εισαγγελέα και να πω για κάποιον ανώνυμο; Και τι θα γίνει; Πρέπει να γίνει άρση όλων των τηλεφώνων της οικογένειας του Απόλλωνα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς. Να είστε σίγουροι ότι θέλουμε να τελειώσουμε αυτά τα πράγματα. Ο Απόλλων θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο ψηλά, έντιμα και καθαρά. Γιατί μόνο έτσι θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο».