Μπακάλης στο goalpost: «Ποτέ ομάδα – “κομήτης” ο Ρήγας, ρόστερ με νέα παιδιά που θα πείθει αγωνιστικά»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας του, πραγματοποίησε στο goalpost.gr ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης – Τί είπε για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και το πρώτο φιλικό της ομάδας του, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά:

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ρήγα:

“Ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό και πολλή δουλειά. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας και θα έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Χάσαμε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, οπότε άμεσος στόχος μας είναι να φτιάξουμε ξανά μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θα αγωνιστούν πολλά νέα παιδιά από την περιοχή μας, θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Οι άνθρωποι του Ρήγα κι εγώ προσωπικά έχουμε συγκεκριμένες σκέψεις και νοοτροπία, σχετικά με το ποδόσφαιρο. Πάντα θέλουμε να βγάζουμε ταλέντα, να προωθούμε παίκτες και να δημιουργούμε ομάδες με διάρκεια, ρόστερ σε βάθος πενταετίας-επταετίας. Το έχουμε ξανακάνει και το πετύχαμε. Ο Ρήγας δεν ήταν ποτέ ομάδα-“κομήτης”. Θέλουμε να είμαστε μία ομάδα με νέα παιδιά και σταθερό ρόστερ, η οποία θα βγάζει υγεία και θα πείθει αγωνιστικά”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και τους διεκδικητές του τίτλου:

“Να ολοκληρωθούν πρώτα τα ρόστερ, προκειμένου να έχουμε μία ακριβή εικόνα. Εκτίμησή μου είναι πως θα γίνει ένα πολύ καλό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όποια ομάδα παρουσιάσει διάρκεια, βάθος στο ρόστερ της και σταθερά καλές εμφανίσεις, θα κόψει πρώτη το νήμα”.

Για το προσεχές φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου:

“Κατά την προετοιμασία, πάντα επιλέγουμε να παίζουμε με ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, προκειμένου να δουλέψουμε, να τρέξουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι αρχή ακόμα, αλλά θα είναι μία καλή πρώτη εικόνα, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι ο στόχος. Μόνο η λειτουργία της ομάδας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις