Τσεκούρας για Νταόπουλο: “Επί δύο μήνες μας έταζε τα πάντα και δεν έχει καμία συμμετοχή”


Μοιράσου το άρθρο

Τη δική του απάντηση, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, στον Γιάννη Νταόπουλο έσπευσε να δώσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είμαι βέβαιος ότι τη δήλωση του κου Γιάννη Νταόπουλου, στον οποίο έδειξα σεβασμό και μίλησα με ειλικρίνεια, την έγραψαν αυτοί που όλο αυτό το διάστημα με διαφόρους τρόπους προσπαθούν να με αναγκάσουν να φύγω από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ας κρίνει ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου ποιος είναι αφερέγγυος και ποιος αυτοπροβάλλεται. Αυτός που επί δύο μήνες σε τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματά μας μας έταζε τα πάντα ή αυτός που προσπάθησε να τον βοηθήσει στήνοντας μία ομάδα από το μηδέν για να την πάρει αυτός που κατά δήλωσή του πλήρωσε πολλά χρήματα και δεν πήρε τις μετοχές της ΠΑΕ; Και ποιος φροντίζει για την αυτοπροβολή του; Αυτός που καθημερινά πασχίζει να κρατήσει τον Ολυμπιακό Βόλου που βάλλεται από παντού, που είναι φερέγγυος στις συμφωνίες του προς προπονητές, παίκτες, προμηθευτές ή αυτός που ήρθε στην πρώτη προπόνηση, υποσχέθηκε δημόσια τα πάντα χωρίς να έχει καμία μα καμία συμμετοχή μέχρι σήμερα; Όταν ήρθε στην πρώτη προπόνηση γιατί δεν είπε ότι ήμουν αφερέγγυος;

Προσωπικά δεν κρύφτηκα ποτέ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και δεν υποσχέθηκα τίποτα. Δεν είπα ότι έχω μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, αλλά προσπαθώ με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και μαζί με όλους αυτούς που πραγματικά αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου να κρατήσουμε όρθιο τον σύλλογο. Όλοι κρινόμαστε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις