Προσφυγή και ο Τσιλιγγίρης στην Ξάνθη – «Χάριζα τα δεδουλευμένα μου, αλλά…»


Μοιράσου το άρθρο

Άλλος ένας παίκτης της Ξάνθης κατέθεσε προσφυγή.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσιλιγγίρη, που με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά:

«Φίλαθλοι Ξανθιώτες,

Νιώθω την ανάγκη, μέσω της ανακοίνωσης μου αυτής, να σας ενημερώσω , για την κατάσταση που επικρατεί και τις συνθήκες που βιώνω στην αγαπημένη μας ομάδα, Ξάνθη.

Αφουγκραζόμενος το αβέβαιο ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδας και έχοντας εξαντλήσει και το τελευταίο απόθεμα υπομονής, προσπαθώ, μάταια, εδώ και πάρα πολλές μέρες, να επικοινωνήσω με την διοίκηση της ομάδας, ώστε να λάβω κάποιες διαβεβαιώσεις με εγγύηση για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον, χωρίς μέχρι και σήμερα ανταπόκριση.

Αναγνωρίζοντας, τα όσα μου έχει προσφέρει ο σύλλογος, πρότεινα στους εκπροσώπους της διοίκησης, την κοινή λύση του συμβολαίου μου, χαρίζοντας όλα τα δεδουλευμένα μου που μου οφείλονται, παραιτούμενος και από μελλοντικές αποζημιώσεις.

Παρόλα αυτά, όχι μόνο η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή, αλλά εισέπραξα κλίμα εκμετάλλευσης, θέτοντας το ποδοσφαιρικό μου μέλλον σε επισφάλεια.

Όλα αυτά, καθίσταται σαφές, με εξαναγκάζουν, να κινηθώ νομικά εναντίον της αγαπημένης μας ομάδας, με σκοπό να διασώσω έστω το προσωπικό μου ποδοσφαιρικό μέλλον. Ζητώ την κατανόηση σας και θέλω να σκύψετε με λογική στο πρόβλημα μου ότι εξάντλησα όλη την υπομονή κινδυνεύοντας την καριέρα μου.

Με τιμή και εκτίμηση

Πάντα ένας από σας.

Γιώργος Τσιλιγγίρης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις