Παπαδόπουλος: «Στόχος η εξάδα – Ο Μπεός τα λέει σταράτα»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου και πρώην της Κ19 του ΠΑΟΚ, Συμεών Παπαδόπουλος, με αφορμή την επερχόμενη φιλική αναμέτρηση της τωρινής του ομάδας, τον Βόλο, με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για τους πρώην προπονητές του στον ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία και Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι τρομερός άνθρωπος και εξίσου τρομερός προπονητής. Ήξερε πάντα τι να σου πει , πως να σε συμβουλέψει. Κάθε φορά που ήμασταν χαλαροί πριν τα παιχνίδια τρελαινόταν. Κοκκίνιζε και μας έλεγε «κανονίστε να μην κερδίσετε.
Με τον Λουτσέσκου ήμουν μια χρονιά στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα έχει πολύ διαφορετικό στυλ. Βέβαια, δεν τον έζησα τόσο πολύ όσο τον Πάμπλο .Σε κάθε περίπτωση και οι δυο είναι πολύ καλοί προπονητές»

Για την νέα του καριέρα στον Βόλο:

«Σίγουρα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό σύνολο. Δουλεύουμε καθημερνά και ήδη τα δείγματα είναι πολύ θετικά. Στόχος μας είναι η εξάδα και νομίζω πως είναι ένας προσιτός στόχος, αν παρουσιαστούμε σοβαροί »

Για τον πρόεδρο της ομάδας , Αχιλλέα Μπέο:

«Είναι ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια, τα λέει σταράτα. Σίγουρα θέλει το καλό της ομάδας και όλοι μαζί δουλεύουμε για το καλύτερο»

Για τους φίλους του στον ΠΑΟΚ: 

«Με όλα τα παιδιά διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, αλλά πιο κοντινούς φίλους μου θεωρώ τον Ταλιχμανίδη και Τσιγγάρα. Ειδικά ο Χάρης , που έπαιζε και βασικός πέρυσι, πιστεύω ότι πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είμαι σίγουρος ότι στην συνέχεια θα είναι βασικό στέλεχος της ομάδας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις