Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Στεάουα

Περιορισμένες οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης, με δύο παιχνίδια να ξεχωρίζουν στοιχηματικά. Το ένα είναι από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και το δεύτερο ο ημιτελικός του Eurocup ανάμεσα στη Γαλατασαράι και την Γκραν Κανάρια. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε τα βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Νίκη για Στεάουα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον αγώνα Παντούρι – Στεάουα, στον οποίο θα πάμε με το “διπλό” σε απόδοση 2.00. Στη δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, υποχρεώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Παντούρι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό. Με τον ένα βαθμό που πήρε, έφτασε τους 29 μετά από τρεις αγωιστικές, δίνοντας την ευκαιρία στην αποψινή της αντίπαλο να την ”πιάσει” στη βαθμολογία. Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Στεάουα, από την πλευρά της. Η ομάδα του Ρέγκενκαμπφ φιλοξενήθηκε από τη Βιτορούλ, της οποίας δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με σκορ 1-3. Μετράει μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας επίσης έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και θεωρούμε ότι σήμερα θα καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Παντούρι.

Ισχυρή στην έδρα της η “Γαλατά”

Περνάμε στο Eurocup και την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Γκραν Κανάρια. Σήμερα στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του ζεύγους. Η Γαλατασαράι θεωρείται από την αρχή της διοργάνωσης ένα από τα φαβορί για κατάκτηση του τίτλου και το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα με εύκολες προκρίσεις από τους ομίλους της regular season και του LAST-32, έπειτα πολύ εύκολη επικράτηση επί της Πινάρ και με την Μπάγερν, που δυσκολεύθηκε πάρα πολύ, τα κατάφερε με τη δύναμη της έδρας της. Στην έδρα της, λοιπόν, σήμερα θα βασιστεί για να πάρει μια καλή διαφορά και να πάει να την υπερασπισθεί την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα του Λας Πάλμας. Η Γκραν Κανάρια ήταν η φιναλίστ του περσινού Eurocup, αλλά τότε δεν είχε ελπίδες απέναντι στην Κίμκι από την οποία υπέστη δύο άνετες ήττες στους δύο τελικούς. Φέτος έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά με «περίπατο», αφού προκρίθηκε άνετα από τη regular season, ακόμα πιο άνετα από το LAST-32 και στις δύο φάσεις, των 16 και των 8, έκανε άνετες νίκες εκτός έδρας στα πρώτα ματς, επί Λιμόζ και Ζιελόνα Γκόρα, και έπειτα ηττήθηκε εντός χωρίς όμως να απειληθεί ποτέ. Οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό και αυτό που θα μετρήσει είναι η αγωνιστική «ημέρα» στην οποία θα βρεθούν. Δίνουμε συνολικά ένα προβάδισμα στην Γκραν Κανάρια η οποία έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, ειδικά στην Ισπανία. Πάντως αν έπρεπε να επιλεχθεί κάτι από τη σημερινή αναμέτρηση, αυτό θα ήταν η νίκη της Γαλατασαράι στην πανίσχυρη έδρα της.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις