Φιλική ήττα για τον Βόλο στην άδεια Τούμπα

Ο «δικέφαλος» επικράτησε 3-1 του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας – Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσιας τα γκολ για τους νικητές, ο Πάολο Φερνάντες σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

Μία εβδομάδα πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα της Super League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενη την ομάδα του μετά από αρκετό καιρό. Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον Βόλο στην Τούμπα και έδειξε καλά στοιχεία στο τελικό 3-1, που περιείχε πολλές δοκιμές και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό, όταν ο Μπράντον Τόμας γύρισε από δεξιά στον Μπίσεσβαρ, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να πλασάρει σωστά για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Ελ Καντουρί, ο Ολιβέιρα ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 54’.

Η ομάδα της Μαγνησίας μείωσε με τον Πάολο Φερνάντες στο 65’. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κούτσιας με πέναλτι.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Α Ημίχρονο: Κοτάρσκι , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Τόμας.

Β Ημίχρονο: Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας , Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, και Φαν Βέερτ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς και Τάχατος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις