Γιαλιάς: «Θα ανέβουν οι νόμιμοι»

Στην εφημερίδα «Metrosport» της Θεσσαλονίκης, μίλησε για όλους και για όλα ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς. Ο μεγαλομέτοχος του θεσσαλικού συλλόγου, αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στην Football League, τους προέδρους που δεν πληρώνουν, τα σενάρια περί εμπολκής του ονόματος του στον Ηρακλή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να παραμείνει στους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Metrosport»:

«Προχωράω, θα πάω για την άνοδο. Δικαστικά, τους κυνηγάμε. Και αγωνιστικά. Οι νόμιμοι θα ανέβουν. Θεωρώ ότι είμαστε νόμιμοι. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Για την κατάσταση στη Football League, ανέφερε: «Αν δεν έχεις λεφτά, δεν γίνεσαι πρόεδρος. Ανοίγεις σουβλατζίδικο. Εγώ είμαι σε επτά εταιρίες. Αυτοί που τα βρήκαν τα λεφτά; Εγώ δεν χρωστάω πουθενά. Εχω ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Εγώ ζήτησα εξάλλου την έρευνα. Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι. Πρέπει να ανοίξουν. Εξάλλου, ζήτησα και συνάντηση με τον Κοντονή. Αυτές τις μέρες, είναι να γίνει. Αν κοιτάξουν τον νόμο, εγώ θα ανέβω. Να μας δείξει ο Κούγιας, που έχει πληρώσει».

Για τα σενάρια τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή και να έχει κάνει συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Ναι, όντως μίλησα με τον Παπαθανασάκη. Ηθελα ωστόσο να πάρω δυο παίκτες. Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πήγα στα Τρίκαλα. Είμαι εκεί. Μου έλεγαν ότι θα πάρω τον Παναθηναϊκό, τώρα για τον Ηρακλή, αλλά λέω να μείνω στα Τρίκαλα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις