Μέτσε: «Με τέτοιο ρόστερ γίνεσαι αυτόματα φαβορί»

Ξεκάθαρος ο Νέτι Μέτσε: «Όταν η ομάδα διαθέτει παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, με ανόδους στην πλάτη τους, αυτόματα γίνεσαι φαβορί»

Στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε ο αμυντικός μέσος της Νίκης Βόλου, καταγράφοντας τα δεδομένα της φετινής ομάδας και για τους λόγους τους οποίους η ομάδα θα παλέψει για να επαναλάβει τον άθλο του 2014.

 – Έχεις μπροστά σου ακόμη μία χρονιά με τη Νίκη. Πολλά «παιδιά» παρέμειναν από το περσινό ρόστερ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό; «Είναι πολύ σημαντικό, προκειμένου η Νίκη να παραμείνει μια «οικογένεια». Εμειναν πολλά από τα «παιδιά» που εκτός από καλοί παίκτες είναι και καλοί χαρακτήρες. Δεν έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις και σε αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η διοίκηση και ο προπονητής, που κράτησαν ένα τόσο ποιοτικό υλικό και φέτος, ενώ συνεχίζει και με τον ίδιο προπονητή».

 – Πέρυσι μέτρησες 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας στα μισά από αυτά ως βασικός και στα άλλα μισά ήρθες από τον πάγκο. Είναι κάτι που σε προβληματίζει;

«Σίγουρα στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα, γιατί πέρυσι μία έπαιζα βασικός και μία ερχόμουν από τον πάγκο όπως είπες κι εσύ, χωρίς να έχω παράπονο γι’ αυτό. Έχω ως προσωπικό στόχο να καθιερωθώ, αλλά πολύ περισσότερο θέλω να ξαναζήσω το όνειρο και να ανέβει η ομάδα. Αυτή είναι η ευχή μου. Να ζήσω εκείνες τις εποχές, που είχα ζήσει μικρός πολύ έντονα».

 – Το «αγκάλιασμα» του κόσμου την περασμένη Δευτέρα ήταν κάτι που σας τόνωσε;

«Ναι. Σαφέστατα και ήταν κάτι πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά αυτό που ζήσαμε τη Δευτέρα. Τόσο για εμάς τους παλιότερους, όσο και για όσους ήρθαν φέτος στην ομάδα. Τις προηγούμενες χρονιές και λόγω κορονοϊού δεν είχαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον κόσμο στην πρώτη προπόνηση κι εμένα προσωπικά ήταν κάτι που μου είχε λείψει. Φέτος ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ο κόσμος έδειξε πως θα παίξει και φέτος σημαντικό ρόλο για εμάς».

 – Αισθάνεσαι πως φέτος η Νίκη Βόλου είναι φαβορί; Το συζητάτε μεταξύ σας στα αποδυτήρια; «Οταν μια ομάδα συγκεντρώνει στο ρόστερ της τόσο δυνατούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σίγουρα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.

Παίκτες με παραστάσεις από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, παίκτες με ανόδους στην πλάτη τους, οπότε αυτόματα γίνεσαι φαβορί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις