Νίκη-πρόκριση για την ομάδα της 8ης Περιφέρειας

Σε παιχνίδι που έγινε νωρίτερα σήμερα στην Άρτα, η ομάδα της 8ης περιφέρειας του Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων επικράτησε με 2-0, επί της αντίστοιχης ομάδος της 7ης περιφέρειας…

Το 0-1′ έγινε στο 35′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιώμου και το 0-2 σημειώθηκε στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63′, με σκόρερ το Ζιάκα, ο οποίος αρχικά έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος αντιπάλων του στο χώρο της άμυνας και στη συνέχεια με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έτσι, «σφράγισε» τη νίκη και την πρόκριση, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στο ΕΑΚ Βόλου στις 16/3/2016 και είχε λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1.
Η πρόκριση σημαίνει συμμετοχή στην επόμενη (Β’) φάση, όπου οι 8 καλύτερες ομάδες της ηλικιακής κατηγορία των Νέων, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας. Λεπτομέρειας της διεξαγωγής της επόμενης φάσης, όπως η πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες ή οι ακριβείς ημερομηνίες, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές από τη διοργανώτρια ΕΠΟ.
Στην 18μελή αποστολή που είχε επιλέξει ο προπονητής της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας Γιώργος Γάτος, η οποία ταξίδεψε από χτες στην πόλη της Άρτας, δεν υπήρχαν διαφορές στα πρόσωπα που την απάρτιζαν, σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση. Αναλυτικά σ’ αυτή συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές:
ΕΠΣ Θεσσαλίας: Αποστολίδης Παναγιώτης, Γιάτσος Μηνάς, Δημουλάς Βασίλειος, Κωνσταντίνου Αχιλλέας, Ξηροκώστας Ευθύμιος, Σιώμος Αλέξανδρος, Τσιανάκας Αλέξανδρος, Φραγκογιάννης Αντώνιος
ΕΠΣ Λάρισας: Ζιάκας Δημήτριος, Κακάμης Αθανάσιος, Κυρίτσης Αθανάσιος, Κυρίτσης Ιωάννης, Μπαντζέλας Βασίλειος
ΕΠΣ Καρδίτσας: Αγγελάκης Χαράλαμπος, Κορέλας Κων/νος, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος
ΕΠΣ Τρικάλων: Αλεξανδρής Αναστάσιος, Ταμπουράς Αντώνιος.
Η 7η περιφέρεια απαρτιζόταν από ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες Νέων των ΕΠΣ Αρτας, Πρέβεζας και Γρεβενών

ΟΙ συνθέσεις του σημερινού αγώνα, είναι ο εξής:
7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μπούκας, Γαβρίδης, Παππάς, Μάρκος (80′ Νάστος), Καλαμποκάς, Βασιλόπουλος, Βασιλείου (73′ Τσούτσης), Κ. Κυριακίδης, Ροβίνας, Μαργώνης, Φουρλατάρας (46′ Μανιώτης).
8η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γιώργος Γάτος): Κωνσταντίνου, Γ. Κυρίτσης, Κακάμης, Δημουλάς, Αποστολίδης, Αθ. Κυρίτσης, Ζιάκας (78′ Ξηροκώστας), Τσιανάκας, Σιώμος, Αλεξανδρής (33′ λ.τρ. Μπαντζέλας), Κορέλας (64′ Ταμπουράς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις